Το SteriFORCE Safe Air ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΟΖΟΝ

Σε αντίθεση με άλλες τεχνολογίες συσκευών, το SteriFORCE Safe Air είναι πολύ φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς δεν παράγει επικίνδυνο όζον.
DSC_5091_1

Ενεργητική vs Παθητική Απολύμανση

Το Steriforce Safe Air απολυμαίνει τις επιφάνειες και τον αέρα αποδομώντας τους ιούς και τα βακτήρια, καταλύοντας τις επιβλαβείς πτητικές ενώσεις, εξουδετερώνοντας την μούχλα, τους μύκητες και τις οσμές. Σε αντίθεση με τις συσκευές παθητικής απολύμανσης (με φίλτρα), το Steriforce Safe Air εντοπίζει τον παθογόνο οργανισμό και τον εξουδετερώνει ενεργά.

Τεχνολογία Steriforce

H τεχνολογία αυτή βασίζεται σε τεχνολογία της NASA, που έχει βελτιωθεί από το Steriforce Safe Air μέσα από 20 χρόνια εμπειρίας στο πεδίο της καθαρισμού και απολύμανσης του αέρα.
SAFE_AIR_PHOTOS_6

2 Κυψέλες Φωτοκαταλυτικής Οξείδωσης για καλύτερο αποτέλεσμα

Ενεργητική Απολύμανση κατά 99.9%

Η Φωτοκαταλυτική Οξείδωση (PCO) δημιουργεί ένα ενεργό πλάσμα που εξουδετερώνει τους ιούς, τα βακτήρια, την μούχλα και τους μύκητες σε μοριακό επίπεδο. Επίσης, εξουδετερώνει κάθε Πτητική Οργανική Ένωση (VOC), όπως βλαβερές χημικές ουσίες που εκλύονται στον αέρα από διάφορα σπρέι, είδη καθαρισμού, οικοδομικά υλικά, πλαστικά, χρώματα και αραιωτικά χρωμάτων, φυτοφάρμακα ακόμα και αποσμητικά χώρου κ.ά. Τέλος, μέσω του Ιονισμού, τα αρνητικά ιόντα προσκολλώνται στα νανοσωματίδια, τα κάνουν βαρύτερα με αποτέλεσμα να πέφτουν στο έδαφος και να απορροφώνται απλά με την ηλεκτρική σκούπα.

Χαμηλό Κόστος Αγοράς

Το Steriforce Safe Air διατίθεται σε Ελλάδα και Κύπρο, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή πάντα σε σχέση με τις  προηγμένες τεχνολογίες που ενσωματώνει, σε αντίθεση με άλλα προϊόντα καθαρισμού του αέρα των οποίων το κόστος είναι υπερδιπλάσιο.
SAFE_AIR_PHOTOS_7

Αποτελεσματική Κάλυψη έως 279 m2

Σε σύγκριση με άλλες συσκευές καθαρισμού αέρα, το SteriFORCE Safe Air έχει ευρεία ακτίνα δράσης έως 279 m2. Με λίγα λόγια μία και μόνο συσκευή μπορεί να καλύψει αποτελεσματικά το μεγαλύτερο ποσοστό των επαγγελματικών και οικιακών χώρων. Το SteriForce Safe Air μεταφέρεται εύκολα, δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον εγκατάσταση ή λειτουργία. Το τηλεχειριστήριο σας επιτρέπει να ελέγχετε τις λειτουργίες του από όποιο σημείο θέλετε.

Ελάχιστη Συντήρηση

Σε αντίθεση με τις συσκευές φίλτρων HEPA που χρειάζονται συχνή αντικατάσταση των ενεργών φίλτρων τους, το Steriforce Safe Air χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση. Το Ηλεκτροστατικό Φίλτρο της συσκευής, που την προστατεύει από τις σκόνες και τους ρύπους, μπορεί να πλυθεί με νερό και να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά!

3 Χρόνια Εγγύηση

Το SteriFORCE Safe Air, συνοδεύεται από 3ετή εγγύηση. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής των αμερικάνικων προϊόντων SteriFORCE εγγυώνται την άψογη λειτουργία των προϊόντων μας για πολλά χρόνια, ακόμα και σε απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας.