ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η ενδεδειγμένη θέση τοποθέτησης του SteriFORCE Safe Air είναι στο πιο πολυσύχναστο σημείο του χώρου, στο υψηλότερο σημείο του, όπως για παράδειγμα σε ένα υψηλό ράφι ή μία βιβλιοθήκη με απόσταση 30 εκατοστά το λιγότερο από την οροφή. Ποτέ μην τοποθετείτε το SteriFORCE Safe Air στο πάτωμα.

Η τεχνολογία της Φωτοκαταλυτικής Οξείδωσης (PCO Technology) δημιουργεί ένα πλάσμα σωματιδίων που καταλύει τους μύκητες, τα βακτήρια, τη μούχλα, ακόμη και τους ιούς, όπως τον νέο κορωνοϊό COVID-19 σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, σε μοριακό επίπεδο.

Το SteriFORCE Safe Air εξαλείφει το 99,9% των Πτητικών Οργανικών Ενώσεων (ΠΟΕ), όπως τα επιβλαβή αέρια που εκλύονται στην ατμόσφαιρα από χημικά σπρέϋ, χημικά καθαρισμού & απολύμανσης, οσμές από τα ρούχα του καθαριστηρίου, δομικά υλικά, χρώματα και διαλυτικά χρωμάτων, εντομοκτόνα ακόμη και αποσμητικά χώρου.

Τα αρνητικά ιόντα που δημιουργούνται μέσω του Ιονισμού Ακίδος προσκολλώνται σε σωματίδια μεγέθους 0,001 μίκρο, με αποτέλεσμα αυτά να γίνονται βαρύτερα από τον αέρα και να πέφτουν στο έδαφος, απενεργοποιημένα και απολύτως ασφαλή. Με τη χρήση μίας απλής ηλεκτρικής σκούπας τα σωματίδια αυτά είναι δυνατόν να απομακρυνθούν ασφαλώς από τον χώρο σας.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία Active pure εξουδετερώνει ιούς, βακτήρια, χημικά και οσμές σε μοριακό επίπεδο. Το SteriFORCE Safe Air δεν παράγει όζον σε αντίθεση με άλλες τεχνολογίες συσκευών.

Το SteriFORCE Safe Air βασίζεται στη μοριακή τεχνολογία αιχμής που είχε δοκιμασθεί αρχικά και με επιτυχία στους κλειστούς χώρους ενός διαστημικού σταθμού με σκοπό να μειώσει την αρνητική επίδραση του αιθυλενίου στη σήψη των φυτών και των τροφίμων. Η ενσωματωμένη τεχνολογία του SteriFORCE Safe Air δεν απαιτεί τη χρήση ακριβών φίλτρων, ή θαλάμων που πρέπει να αντικαθίστανται κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Το SteriFORCE Safe Air δεν χρειάζεται να απορροφά τους παθογόνους οργανισμούς στο εσωτερικό του για να τους εξαλείψει. Είναι σε θέση μέσω της Ενεργητικής Απολύμανσης που παρέχει να εντοπίζει και να εξολοθρεύει τους παθογόνους οργανισμούς εκεί που βρίσκονται, στις επιφάνειες των επίπλων, στους τοίχους, στις χαραμάδες, στον αέρα και σε μία ωφέλιμη επιφάνεια έως 279 m2.

Το πλάσμα ιόντων που δημιουργεί η Φωτοκαταλυτική Τεχνολογία (PCO Technology) είναι σε αέρια κατάσταση, έχοντας τη δυνατότητα να διαχέεται εύκολα και χωρίς περιορισμούς σε κάθε γωνία της οικίας σας ή της επιχείρησής σας, καταστρέφοντας αποτελεσματικά τους παθογόνους οργανισμούς μόλις έλθει σε επαφή μαζί τους.

Τα θετικά και αρνητικά σωματίδια που δημιουργούνται μέσω της Φωτοκαταλυτικής Οξείδωσης και του Ιονισμού Ακίδος προσκολλώνται σε απειροελάχιστα σωματίδια τις τάξεως των 0,001 μίκρο και τα αναγκάζουν να σχηματίσουν μεγαλύτερα και βαρύτερα σωματίδια, τα οποία λόγω της βαρύτητας πέφτουν προς το έδαφος και είναι δυνατόν να απομακρυνθούν με μία ηλεκτρική σκούπα.

Τέλος, το SteriFORCE Safe Air μπορεί να λειτουργεί αδιάκοπα 24/7, προσφέροντας αδιάλειπτη προστασία και απολύμανση στον χώρο σας, χωρίς να χρειάζεται την απομάκρυνσή σας από αυτόν.

Το SteriFORCE Safe Air μπορεί να καλύψει ανοικτές επιφάνειες έως 279 m2. Ωστόσο, εάν ο χώρος σας έχει πολλαπλά επίπεδα ή είναι μεγαλύτερος από τα τετραγωνικά που μπορεί να καλύψει το SteriFORCE Safe Air τότε θα χρειαστείτε περισσότερες από μία συσκευές. Σε ανάλογη περίπτωση ένας εξειδικευμένος σύμβουλός μας θα καταρτήσει εξειδικευμένη μελέτη για τον χώρο σας, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Λόγω του μικρού όγκου και βάρους του SteriFORCE Safe Air, η συσκευή μπορεί να μετακινηθεί προσωρινά σε διαφορετικό σημείο από την αρχική τοποθέτησή της, π.χ. σε κάποια αποθήκη ή σε κάποια εξοχική κατοικία.

Ναι, το SteriFORCE Safe Air μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε χώρους μικρότερους από 23 m2 εφόσον η συσκευή έχει ρυθμιστεί στην Κανονική Λειτουργία (PCO Mode). Σε Υψηλή Λειτουργία (High Mode), θα πρέπει να ρυθμίσετε σωστά τα τετραγωνικά στη συσκευή, τα οποία δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα ωφέλιμα τετραγωνικά του χώρου σας.

Όχι, το SteriFORCE Safe Air είναι απολύτως ασφαλές εφόσον χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Πιθανόν, αρκεί η ωφέλιμη επιφάνεια του χώρου σας, δηλαδή οι ανοικτοί χώροι, να είναι μικρότερη από 279 m2. Σε αντίθετη περίπτωση θα χρειασθούν περισσότερες από μία συσκευές για να καλύψουν επαρκώς τις ανάγκες του χώρου σας.

Το SteriFORCE Safe Air παράγει 2 x 106 ανιόντα /cm3 σε μία απόσταση 1 μέτρου. Όταν τα ανιόντα που παράγονται από τη συσκευή απελευθερωθούν στον χώρο, ελκύουν τα θετικά φορτισμένα σωματίδια των παθογόνων οργανισμών με αποτέλεσμα να προσκολλώνται σε μεγαλύτερα και βαρύτερα σωματίδια, τα οποία πέφτουν προς το έδαφος.

Το SteriFORCE Safe Air έχει κατασκευαστεί να λειτουργεί συνεχώς 24/7. Αυτό επιτρέπει στις προηγμένες τεχνολογίες της συσκευής να διατηρούν συνεχώς τον χώρο καθαρό. Σε αντίθετη περίπτωση που η συσκευή είναι κλειστή, θα πρέπει να λειτουργήσει για κάποιο χρονικό διάστημα για να επιτύχει εκ νέου την προσδοκώμενη απολύμανση στον χώρο.

Ακόμη και σε περίπτωση απουσίας σας για εκτεταμένο χρονικό διάστημα, η συσκευή ενδείκνυται να παραμένει ενεργή προκειμένου να εξαλείψει τους παθογόνους οργανισμούς, οι οποίοι τείνουν να συσσωρεύονται κατά τις περιόδους που ένας χώρος είναι κλειστός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η μόνη συντήρηση που απαιτείται είναι ο περιοδικός καθαρισμός του ηλεκτροστατικού φίλτρου της συσκευής. Ελέγξτε το για πρώτη φορά στις 30 ημέρες και μετά κάθε 90 ημέρες.

Σε αντίθεση με τα ακριβά φίλτρα HEPA, το ηλεκτροστατικό φίλτρο μπορεί να πλυθεί ξανά και ξανά. Μπορείτε να δείτε τον τρόπο αφαίρεσής του, στο Εγχειρίδιο Συντήρησης που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας.

Ο εκτιμώμενος χρόνος ζωής της Διάταξης Φωτοκαταλυτικής Οξείδωσης (PCO Cell) ανέρχεται στις 9.000 ώρες. Οπότε εάν λειτουργείτε τη συσκευή 24/7, η αντικατάστασή του θα γίνει περίπου στο 1 έτος.

Καταρχάς, δείτε εάν η συσκευή είναι συνδεδεμένη στην πρίζα παροχής ρεύματος και εάν η ενδεικτική πράσινη LED λυχνία είναι αναμμένη στο τροφοδοτικό της συσκευής. Μετά, επιβεβαιώστε ότι η συσκευή βρίσκεται όντως σε λειτουργία και ο ανεμιστήρας λειτουργεί.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε εάν η Διάταξη Φωτοκαταλυτικής Οξείδωσης είναι σωστά συνδεδεμένη. Θα πρέπει να αφαιρέσετε το Οπίσθιο Κάλυμμα της συσκευής καθώς και το ηλεκτροστατικό φίλτρο και κατόπιν να διακριβώσετε ότι το καλώδιο τροφοδοσίας της Διάταξης είναι σταθερά συνδεδεμένο στη φίσα του (δείτε, Εγχειρίδιο Συντήρησης). Εάν η συσκευή δεν λειτουργεί μετά από αυτό, τότε επικοινωνήστε με τον προμηθευτή σας.

Όχι. Το SteriFORCE Safe Air εξαπολύει τα ιόντα από το εμπρόσθιο μέρος της συσκευής. Εάν η συσκευή έχει τοποθετηθεί με προσανατολισμό προς το κέντρο του χώρου, δεν θα υπάρξει τέτοια αρνητική επίδραση.

GettyImages-1213375954-300x200
ActivePure_OfficeKitchen-300x200
ABC_ActivePureBlog_HowActivePureTechnologyCanProtectYourBusiness_graphicrev-700x485